Full Circle interior design & architects

NATURE'S VALLEY

This contemporary 5-bedroom family home, situated against a koppie at Nature’s Valley Estate in Pretoria, is Full Circle Design’s latest interior renovation project. The three storey Anton Rupert house was entirely gutted, and interior spaces re-designed to create optimal flow between modernised spaces, and to bring the tranquillity of the outdoor environment inside.  Special attention was given to the interaction among the kitchen, dining room, bar, living room and outdoor entertainment spaces, to accommodate both intimate family gatherings, and large entertainment events. Contemporary finishes and fittings were incorporated, and a combination of bespoke and local furniture from high-end retailers were selected to add the element of laid-back luxury. The colour palette mirrors the outdoor surroundings, and accent finishes such as raw wood, metals, suedes and high gloss surfaces create a sensory experience.