KEURVIEW

We took on this huge renovation project of a log house at Keurview Estate on the Garden Route.
Previously dark, dingy and compartmentalised, we demolished internal walls to transform the house into open plan living which enhances sea views from all the rooms. While renovating the timber, we gave it a fresh new look and got rid of washed walls and knotty pine. Floors were stained naturally, interior timber walls painted light, and windows on the sea facing façade enlarged – all to enhance the connection with the breath-taking sea and mountain views. Each of the 5 bedrooms got fitted with a new en-suite bathroom, and the kitchen modernised with new cabinetry and appliances. Soft furniture upholstered with natural textures and patterns, and high-end African ceramics and crafts creates points of interest and elegance. The natural aesthetic and soft tones suit the client’s lifestyle who is a city sleeker, but like to entertain friends at his posh week-end breakaway.

01 KV
08 KV
07 KV
06 KV
04 KV
05 KV
02 KV
03 KV
BE IN 
TOUCH
  • Pintrest
  • Facebook Social Icon
  • Houzz Social Icon
  • Instagram

275 Broderick Street Groenkloof Pretoria 0181 

Office:   012-460-1908

Werner: 082 414 0855

Gerna:   082 568 4142

Mail: info@fullcircledesign.co.za